Menu

Het doel van deze website is uitsluitend informatie verschaffen over Style Your Mini door Sjoukje Palma, hierna genoemd als Style Your Mini. De informatie op deze website is te goeder trouw door Style Your Mini samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld. 

Nederlands recht
Op onze webshop en disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze webshop is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen.

Werking van de website
Style Your Mini kan niet garanderen dat deze webshop foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doe ik daarvoor mijn uiterste best. 

Style Your Mini is niet aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. Style Your Mini kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen op de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

Gebruik van informatie
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Style Your Mini (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar). 

U mag de informatie voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de webshop van Style Your Mini en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie van de webshop wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan Style Your Mini vragen.

Over de disclaimer
Style Your Mini behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

 HANDGEMAAKT
 WERELDWIJDE VERZENDING
 MADE WITH LOVE

        

© 2015 - 2019 Style Your Mini | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel